Känna värme

 

Idag blev det jobb på förskolan och sen blev det ett snabbröj hemma innan jag fick besök. Det var Erika som har Erikas Taktila stunder som kom förbi en stund och det är något visst med henne. Vi har bara setts ett par gånger, men varje gång så känner jag en sån värme! Underbart!

16357ccb82e87d8185afe56698e1fe8f

Hittade den här bilden pÃ¥ Pinterest… passar bra just nu tycker jag! Har ni förresten varit inne där? Världens bästa sida om man söker inspiration! Till vad? kanske ni tänker nu. Ja, allt!!! Kika in och se själva. Klicka Här!

kram kram Malin

 

 

 

 

4 thoughts on “Känna värme

 1. Härligt med vänner som får en att känna sådan värme :) Pinterest säger du, ja om man bara hade all tid i världen att leta inspiration så hade det absolut varit ett ställe att besöka ofta. Nu blir det bara någon enstaka gång men jag förstår att det kan vara en guldgruva. Och du vilket jobb du gjort med din hemsida! Gillar de nya ändringarna :)
  Kram och Glad PÃ¥sk!
  Maria

 2. Vänner man känner så med är unikt, något att vara extra rädd om.
  Hemsidan har du verkligen fått till och jag vill gärna att en hemsida ska
  vara levande, alltså att den ska ändras ofta för då vet man att den som
  har den bryr sig och vill göra andra intresserade av den!
  Önskar dig en Glad och mysig Påsk!
  Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>