Inte som planerat…

 

Nä, förra veckan slutade inte som planerat. Igår åkte jag och dottern till stallet. Jag hade hyrt en häst och hon skulle sköta om sin skötehäst. Mysig stund tillsammans till en början, ända tills jag hoppade av hästen och skulle fixa ett par saker… och trampar fel. Väldigt fel! Jag fick vackert lämna över hästen till en av stalltjejerna som fick en fin ridstund istället. Själv satt jag och vred mig i plågor över min ömmande fot. Så den här veckan börjar med balansövningar då jag försöker ta mig för och göra saker på ett ben *ler* men det blir som ni förstår mest högläge med foten… jag har ju fotoplaner till helgen och bara mååååste bli bra!

fröken foto maskros (6)

fröken foto maskros (5) fröken foto maskros (4)

fröken foto maskros (2)

kram kram Malin

 

 

4 thoughts on “Inte som planerat…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>