trädvakt…

På kvällen brukar jag gå ett litet varv i min lilla trädgård. Se vad som hänt under dagen, lukta på rosorna som nyss slagit ut och fundera på hur många dagar det skall ta innan jag behöver sätta mig och barnen på att rensa landen igen *haha* Då var det en liten filur som flög runt där bland mina buskar. Macrotokig som jag är går jag sällan utan min kamera och rar som ”hen” var satt den stilla och lät sig fotograferas.

Fröken fotos trädgård (1)

 

Som jag nämnde för bara några inlägg sedan är jag barnsligt förtjust i animerade filmer och bäst är väl de som handlar om det där landet man inte känner till. Arthur och minimojerna, Epic och De fem legenderna är exempel på sådana filmer. Ända sedan jag köpte mitt macro objektiv (som var så länge sedan att jag nu önskar mig ett nytt :)  har jag sett den typen av filmer på ett annat sätt… jag vet var inspirationen kommer ifrån! Eller vad tror ni?

 

Fröken fotos trädgård (2) Fröken fotos trädgård (4) Fröken fotos trädgård (5) Fröken fotos trädgård (6)

Jobb och personalmöte stod på schemat för dagen. Imorgon blir det jobb och planera och handla inför kommande helg… roligt!

kram kram Malin

 

 

 

 

 

5 thoughts on “trädvakt…

 1. Håller helt och hållet med dig. Älskar också de där filmerna. De för alltid ett budskap med sig som är väldigt bra ;)
  Underbara bilder här hos dig precis som alltid!
  Önskar dig en fortsatt fin midsommarvecka.
  Kramen

 2. Ett macroobjektiv skulle jag med vilja ha. Något särskilt man ska tänka på när man ska köpa ett sånt?
  Ha en härlig dag!

 3. Så fina bilder och att ha en trädgård man kan ta sig tid att fota macro i, jag har inte fotat på evigheter =(

  Tack snälla för raderna hos mig
  kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>