Knasig start på en bra dag

Idag fick jag trycka ut ett nytt presentkort. En jättefin present till någon man tycker om. Självklart ändras texten i presentkortet för att passa just era behov.

Fröken Foto Presentkort (1) Fröken Foto Presentkort (2)

Idag började dagen lite knasigt måste jag nog erkänna. Skulle släppa ut en katt si så där 06 på morgonen och jag var väldigt trött. Men att öppna för katterna är inget ovanligt, men aldrig tidigare har jag svimmat och slagit i huvud, käke och arm i sängen. AJ! Det gjorde riktigt ont faktiskt och har varit lite yr idag. Kan vara en lätt hjärnskakning, så jag har legat lite lågt. Inte konstigt efter som jag både är svullen och lite blå i ansiktet *ler* Tror nog att det far en kudde på katten i natt om den vill väcka mig *haha* Jaja, så kan det gå, men att ta det lugnt är också skönt :) Så jag har redigerat färdigt bilderna från i lördags, ätit lång god lunch och en härlig kvällsmat och spelat spel med sonen. Fin dag trots en knasig start!

Kram kram Malin

 

 

 

One thought on “Knasig start pÃ¥ en bra dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>