Ladda om

 

Helgens bröllopsbilder är levererade.

Förberedelser (63)

Nu väntar jag bara på att brudparet skall se dem innan jag kan visa er *ler*

 Dags att ladda om och jag dyker nu djupare i planeringen inför helgens bröllopsfotografering med vintage tema. En heldag i kärlekens tecken. Härligt, men också lite nervigt och stressigt, precis som det ska vara *ler*

Idag tar jag paus från datorn och vi får se om det blir trädgården kanske som får sig ett besök. Där är nämligen min bästa plats att ladda om batterierna. Speciellt efter smällen igår så känns det som en skön plats att vara på idag. Så därför hoppas jag på uppehåll hela dagen såklart. Ha en fin fin dag!

Kram kram Malin

 

 

One thought on “Ladda om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>