En bröllops saga

 Tänkte berätta lite mer om den magiska lördag jag fick äran att vara med om och eftersom jag inte bara är fotograf utan också förskollärare så älskar jag sagor. Det ingår liksom i jobbet att göra det *ler* Nu tänkte jag berätta den saga som jag fick vara med om.

”Vi för oss till ett land långt bort där ont, gott, stort och smått finns men där alltid kärleken regerar. Denna sagan handlar om två häftiga människor, en kung och en drottning. De bodde i ett palats på en magisk plats i en glänta i skogen. Intill syntes ängar med betande kor, gamla gärdsgårdar som korsade varandra och allt var stilla. Det enda som hördes var ljudet av ett hus fyllt av liv.  Det var förberedelser på gång.  Mammor, pappor, syskon och barn arbetade alla hårt för att få allt klart inför den stora stunden.

Fröken foto Bröllop (1) Fröken foto Bröllop (4)

Fröken foto Bröllop (3)

Fröken foto Bröllop (2)

Fröken foto bröllop (23) Fröken foto bröllop (24)

Del två på sagan kommer snart!

kram kram Malin

 

7 thoughts on “En bröllops saga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>