Ny Energi

 

Min dator får ta in mycket information, varje gång jag kopplar upp mig på nätet. Så jag diskfragmenterar den ibland, kollar virus och försöker ta hand om den. Det är inte lika ofta som jag tar hand om mig själv och alla intryck som hjärnan får dras med. Så fick jag frågan om jag vill prova ”Access Bars”. Det är Erika med Taktila stunder som gått en ny kurs där hon väcker energin inom en, samtidigt som man skall känna sig lugn. Okej, tänkte jag, det kan vara kul att prova.

 

fröken foto energi (2)

 

Jag åkte till den lilla röda stugan på landet, lade mig med kläder och allt på britsen, slöt ögonen och hon bara höll om mitt huvud. Jag kände hur energin började rusa i kroppen. Kände mig nästan stressad, vad händer? Efter en stund var det som om luften gick ut mig. Jag blev totalt avslappnad, knappt att jag orkade ta djupa andetag. Rätt som det var sa hon att det var slut så kom tanken, ”Va? Skall jag resa mig nu? Hur är det möjligt?” Min kropp var så tung och avslappnad att jag fick använda mig av all min vilja för att ens sätta mig upp.

Idag var det andra behandlingen och det var den häftigaste av upplevelser. Min kropp mindes vad som skulle hända, så efter si så där 15 sekunder började energin rusa inom mig. Det rusade så mycket att jag nästan inte trodde jag skulle få uppleva den där härliga känslan av total avslappning. Men den kom! Den kom i ett annat format den här gången. Hela jag var totalt avslappnad, men i bröstet kände jag hur energin blommade. Det var som om jag var full av energi, koncentrerad energi. Så häftigt! Det var inte lika svårt att sätta sig upp och jag gick där ifrån med en känsla av total harmoni och samtidigt fylld av energi. Huvudet som ibland kan vara lite lätt grötigt på mig då jag tänker på sjukt många olika saker samtidigt känns klart och … ja, diskfragmenterat *haha* Liknelsen med behandlingen som jag gör på datorn är slående, det är precis så jag känner mig!  Tack snälla Erika för att jag fick chansen att prova det här!

 

fröken foto energi (3)

 

 

fröken foto energi (1)

 

Kram kram Malin

 

 

One thought on “Ny Energi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>