Nystart

 

 

Ja, det är nystart för ett företag som funnits länge. Det är Fjärås Mode (klicka HÄR för att komma till sidan) som bytt ägare och som på fredag öppnar dörrarna på sin butik.

Butiken vänder sig till oss +40 och har snygga kläder för alla tillfällen.

fröken foto hemsida fjarasmode (5)

I går kväll tryckte vi på knappen: Publicera. Det har varit helt fantastiskt att jobba med Annett och Thorbjörn. Glada, roliga och rakt på sak.

Nu önskar jag dem ett stort lycka till med butiken! Inte för att jag släpper dem helt *ler* Vi skall ha ett fortsatt sammarbete, men första delen av jobbet är avklarat!

fröken foto hemsida fjarasmode (6)

fröken foto hemsida fjarasmode (2) fröken foto hemsida fjarasmode (4) fröken foto hemsida fjarasmode (3)

 

och ni som följer mig på instagram (hitta hit HÄR) har sett att jag varit och fotat någons trädgård. Ja, det är ju ett stort intresse som både

Annett och Thorbjörn har och de har minst sagt en mycket vacker trädgård som man ser då man besöker butiken :)

 

 

fröken foto hemsida fjarasmode (8)

 

fröken foto hemsida fjarasmode (7)

 

 

fröken foto hemsida fjarasmode (1)

 

 

Nu skall jag ta mig till soffan igen, det är en liten rackans elak bacill som flyttat in i min kropp, men med vitlök och ingefäraavkok så ska den nog flytta snart igen.

kram kram Malin

 

 

 

2 thoughts on “Nystart

  1. Tack för tipset ;) Superfina bilder i vanlig ordning! Här har den där bacillen också flyttat in, men jobbar på att få den vräkt.
    Hoppas att du kryar på dig snart!
    Krmen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>