frokenfoto.se tulpan (2)

Tulpaner

 

Det är onsdag och idag har jag börjat jobba igen efter en lång och väldigt härlig ledighet.  Något mer intensiva dagar här på slutet, då vi hunnit med att fira två 50 åringar, en här hemma och en nära vän. Så, fullt upp har det varit sedan sista inlägget. Nu börjar skolan imorgon och det känns rätt gott att få ordning på rutinerna igen.

 

På fredag kör vi Fotoutmaning 2015 igen (kolla reglerna HÄR ) och den här veckas tema tyckte jag själv var lite klurigt *ler* Jag hade en glasklar bild över alla inlägg då jag knåpade på ämnena, men med de senaste dagarnas intensiva kalasande har minnena svikit mig och jag fick tänka till lite. Men det är ju bara bra *ler* idag tog jag bilderna och jag hoppas att ni om inte redan, så snart kommer på något ni skall fotografera. Idag blev det bilder på tulpaner också. De ser inte ut att stå sig så länge, då gäller det att passa på :)

frokenfoto.se tulpan (1)

frokenfoto.se tulpan (5)

frokenfoto.se tulpan (3)

En fortsatt fin vecka till er!

kram kram Malin

Ps, ni har väl inte missat att man kan få nyhetsbrev? Givmild med fototips kommer jag vara och så självklart ett erbjudande.

3 thoughts on “Tulpaner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>