frokenfoto.se workshop med benny ottosson (24)

Workshop

 

Igår åkte jag tidigt, full av förundran över hur dagen skulle bli. Kom hem ganska sent med ett huvud som fullkomligt surrade av tankar, idéer och ny kunskap. Jag hade bokat in en workshop med Benny Ottosson, Ottossonphoto. Han bor en bra bit från mig, så det blev en trevlig tur i bilden, vilket jag uppskattade ännu mer på vägen hem då de drygt två timmarna var en lagom reflektionstid.  Min vän MariaO fick sig ett långt samtal *ler* det går ju bara inte att ha allt för sig själv! Jag vet inte om ni varit på en workshop med någon ni verkligen beundrar någon gång, men för mig var det så här. En nervositet som jag försökte dölja genom osammanhängande prat, jante som knackar på axeln och påminner om att du faktiskt inte är så bra som du tror ibland *haha* (min ständiga följeslagare) och samtidigt skall du försöka slå bort det där, visa lite personlighet, vara klar i huvudet, ställa alla de där frågorna jag tänkt på och ta in det som sägs. Efter 40 strecket så går den processen tack och lov fortare och jag landade ganska bra *ler*. Efter teori fotade vi lite, Emelie stod modell och temat var ”fashion”. Jag fick med mig en massa i bagaget och ser redan fram emot nästa tillfälle, då är temat ”bröllop”. Kort sagt, en väldigt trevlig och givande dag.

frokenfoto.se workshop med benny ottosson (23)

 

frokenfoto.se workshop med benny ottosson  (1)

 

frokenfoto.se workshop med benny ottosson  (2)

 

frokenfoto.se workshop med benny ottosson  (3)

 

Imorgon presenteras februari månads temaämnen :)

kram kram Malin

 

 

 

 

2 thoughts on “Workshop

  1. Nervositet?? Jag märkte inget av det. Det var jag som var nervös för att du inte skulle få ut vad du hoppats :-) Hoppas du fick det. Du är jätteduktig, både teoretiskt och praktiskt. Tuta & kör. Ser fram emot nästa tillfälle. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>