bröllopscollage frokenfoto.se

Bröllopsinspiration

frokenfoto.se bröllopsinspiration

Det finns många där ute som letar bröllopsinspiration nu och nätet är ju en helt fantastisk inspirationskälla. Det kan ibland vara svårt att finna guldkornen och tiden bara springer iväg (när man har roligt *ler* ). När jag söker inspiration så går jag till Pintrest. Där finns en uppsjö av olika bilder som ger mig mängder av inspiration i alla olika ämnen. Något man inte skall glömma är att under varje bild gömmer sig en sida (oftast) full av inspiration.  Jag har samlat ihop några länkar som kanske kan ge inspiration. Det finns många DIY tips även till alla som inte skall gifta sig *ler*

Dukning och detaljer (och lite DIY)

 blog.jexshop.com

www.stylemepretty.com

www.lovemydress.net

blogof.francescomugnai.com

www.weddingchicks.com

theeverylastdetail.com

buketter frokenfoto.se

Hår klänningar mm

www.modwedding.com

www.weddingchicks.com

Sen finns det inspiration man bara inte kan gå förbi. Inspiration som kanske inte passar alla, men som sätter igång fantasin hos många

thebridaldetective.com (kolla in dukningen!)

Lycka till med planeringen!

kram kram Malin

One thought on “Bröllopsinspiration

  1. ”Vägen till helvetet är stenlagd med goda avsikter”. Det fanns mycket gott att göra efter de goda avsikter ledaren i Tyskland als Fürer über alles fick sitt folk att sätta i verket. Det var mycket förödelse han lyckades få till stånd genom att bara få tågen att komma i tid. Tåg och otid låter väl bekant idag också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>