fotoutmaning2015 frokenfoto.se morgon 3

Fotoutmaning 2015 : Morgon

Det är inte någon riktig morgon för mig om jag inte tar en kopp kaffe i min favoritmugg. Nu har jag ingen speciell mugg som är min favorit, utan snarare en serie muggar i olika färger. Jag har haft dem i flera år, men tycker fortfarande väldigt mycket om dem. Kanske är det de softa färgerna som lockar speciellt på morgonen eller så är det känslan av att hålla en varm mugg mellan händerna och drömma sig tillbaka till värmen under täcket *ler*

fotoutmaning2015 frokenfoto.se morgon 4

Och en kopp kaffe måste det vara på morgonen. Jag har avslöjat att jag älskar Te också, men kaffe är viktigare på morgonen. Har kaffebönor hemma bara för att det är snyggt och luktar gott, det är inget jag maler och dricker, även om jag faktiskt börjar få funderingar på att prova. Men de är bara funderingar än så länge.

 

fotoutmaning2015 frokenfoto.se morgon 2

 

fotoutmaning2015 frokenfoto.se morgon

 

Det var mitt bidrag till Fotoutmaning 2015, Morgon. Häng med du också i utmaningen. Reglerna är enkla, läs HÄR

Länka ditt bidrag nedan eller skriv en kommentar så vi alla hittar er!

Riktigt fin fredag till er!

kram kram Malin

 


11 thoughts on “Fotoutmaning 2015 : Morgon

 1. Härliga morgonbilder! Önskar jag hade förmågan att se hur vackra kaffebönor, formade till ett hjärta, kan ta sig på bild :) Enkelt och snyggt! Önskar dig med en fin fredag! Kram Birgitta

 2. Och jag är precis tvärtom, måste ha te på morgonen:) Kanske kaffe senare och bara vid enstaka tillfällen, min mage protesterar.
  De där muggarna är väldigt lika Zelected by Houze, som jag sålde för några år sedan. Har också sådana i skåpet.

  Ha en fin fredag!
  Kram
  Suz

 3. Otroligt vackra muggar, framför allt de rosa! Morgon är inte min favoritstund på dagen, men i sällskap av gott kaffe blir det lite bättre!

 4. Älskar ångan som stiger upp som en slöja ur koppen!!!
  Ha en go helg/ Ann

 5. Åh de färgerna! Kaffet hoppar jag gärna över men jag hade så gärna druckit morgonte ur en mugg med någon av de färgerna :)
  Kram Maria

 6. Helt fantastiska bilder som alltid här inne hos dig!! Kaffe är ett måste på morgonen, annars startar inte dagen. De muggarna är så lika de som säljs av Zelected by Houze, de är superfina!!
  Hoppas du får en fin helg!
  Kramen

 7. Ljuvliga koppar! Älskar också kaffe.
  Bästa sättet att starta dagen på.

  Ha en skön helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>