frokenfoto.se canvastavla

Vad kan man göra med alla foton?

Att fotografera är fantastiskt! Det är kreativt, fritt och man ser snabbt ett resultat som man antingen är nöjd med eller som man vill förbättra. Snabb utveckling är alltid roligt. Vad gör man då med alla foton? Eftersom jag har foto både som yrke och hobby så måste jag erkänna att det blir väldigt många bilder. Jag är livrädd att de skall försvinna, så jag säkerhetskopierar flera gånger om. Externa hårddiskar är toppen att ha! Men sen då? Då ligger bilderna där på datorn, hårddiskarna eller cd skivor i en låda. Hur roliga är de då?

 

canvastavla collage

 

 

I mitt hem har vi en fotovägg (skrytvägg *haha*) där jag byter ut bilder som jag tagit. Men lite som ”bagarens barn” så blir det mer och mer sällan som jag byter bilderna och i ärlighetens namn ser väggen ganska tråkig ut stundtals. Nä, jag vill göra något annat. Nu när vårt sovrum fått ett ansiktslyft med nytt golv och ny färg på väggarna så slog jag på stort. Jag beställde en canvastavla från Canvasofsweden. För mig är canvas lite lyx och det är såklart bästa sättet att presentera en bild man är nöjd med. Nu kanske inte det här fotot är något mästerverk, men det är soft och fin färg att ha i vårt sovrum och jag är verkligen supernöjd med mitt val. Redan då jag öppnade förpackningen och tog fram den kände jag kvalitén på tavlan och jag vet att den kommer hålla sig lika fin i många år framöver. Så till alla er som ännu inte provat skriva ut en bild på canvas, gör det! Jag tror inte ni kommer ångra er! Absolut något jag kommer uppmuntra mina bröllopspar att göra.

 

 

canvastavla collage 2

 

Vad gör du med dina bilder?

kram kram Malin

 

 

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Vad kan man göra med alla foton?

 1. Fin din canvastavla blev. Ja mycket bilder har man. Jag har en extern hårddisk hos mina föräldrar som back up. Vill bli bättre på att göra något av mina bilder. Är nog som du har skrivit ut en del. Sedan har det inte bytas så ofta. Ha en fin dag Kram Pernilla

 2. Tack för tipset :) En fin canvastavla ska det allt bli i vårt, snart, omtapetserade sovrum.
  Annars är planen att göra en fotobok med mina bilder till mina Haiku-verser.
  Kram Birgitta

 3. Canvas känns lyxigt. Har bestämt mig för att göra en canvastavla av nån av mina bilder att ha över sängen sedan flera år men är så kritisk mot mig själv att inget duger.
  Kanske dags att bestämma sig och köra. Kan ju alltid beställa en ny efter ett tag ;)
  Kram Maria

 4. Så läcker den var!!! Jag beställde ett foto på canvas för tre år sedan och jag är så nöjd med det. Jag har en fotovägg också och den bygger jag på med jämna mellanrum ;) Så även ett hampsnöre med fina klämmor på där jag byter ut bilder lite då och då.
  Dina bilder skulle ju kunna bli fotoväggar så vackra är de, det tycker jag att du ska göra!
  Fin kväll till dig!
  Kramen

 5. sÃ¥ snyggt… och den där bilden är sÃ¥ fin.
  Vad inne och kikade på hemsidan, beställde du med kilram eller inte?!
  Ha en fin söndagskväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>