frokenfoto.se

Fotoutmaning 2015: Porträtt

 

Ibland tar livet en ut på resa. Ibland är det glädje, ibland sorg… och ibland hopar sig allt och livet blir bara mycket. Jag vet att jag i tidigare inlägg ”beklagat” mig över att inte hinna med att kika in hos er och nu är jag redo att ge en liten glimt av vad som pågått. Familjen går igenom en stor kris, inget jag kan lägga ut på nätet, men något som bär mycket sorg med sig och som kräver långa promenader och  djupa samtal. Jag har sedan februari gått en helt fantastisk kurs ”Active Parenting” som handlar om ett förhållningssätt till andra människor och då främst till våra barn. Det har varit väääldigt mycket att läsa och ta in och denna veckan har jag avslutat kursen. Jag är sååå glad över att jag gått den, men den har också satt stressnivån på sin spets då själva livet kom emellan. På helgerna och varje ledig stund har jag haft fotograferingar inbokade, vilket är så fantastiskt roligt och det har gett mig kraft att överleva denna månaden. Nu är kursen klar, min familj mår mycket mycket mycket bättre och livet kan snart gå tillbaka till sitt vanliga tempo. Ni har ett fantastiskt tålamod med mig och jag är sååå tacksam över att ni återkommer varje vecka trots min bristande närvaro.

 

Dagens tema är Porträtt!

Porträtt av brudklänningar, buketter och kanske så småningom en blivande brud.

Modell: Rosanna     Klänning: Tekla    instagram: Tekladresses     Bukett: Mina idéer

frokenfoto (2)

frokenfoto (4)

Ibland blir det porträtt av en bukett

frokenfoto.se brudklänning

Många har säkert väntat på nästa månads teman och här kommer de!

frokenfoto.se fotoutmaning 2015 juni 800

 

Fin fin fredag till er!

kram kram Malin


10 thoughts on “Fotoutmaning 2015: Porträtt

 1. Vackra bilder!
  Och nya roliga teman=))

  Och du, det viktigaste först.
  Bloggar och uppdateringar finns när man vill och har lust.
  Livet ska vårdas, det ska man aldrig be om ursäkt för.
  Glad att läsa att det är på väg åt rätt håll!

  Kramen Hannis

 2. Såå vackra bilder du får till Malin. Är verkligen imponerad av din förmåga att fånga stämningar och känslor.

  Och jag håller helt med Hannis, det viktigaste först…

  Kram till dig, och trevlig helg! Birgitta

 3. Härligt med nya teman, jag är så tacksam att du tar dig tid! Hoppas du kunnat njuta lite av våren, trots allt!

 4. Härligt att det har börjat vända för er familj! Och du, absolut inget att be om ursäkt för. Tror jag pratar för alla här när jag önskar dig och de dina allt gott och dig pausar och glädje i fotandet. Du har varit så tydlig med att den här fotoutmaningen inte ska vara ett måste för oss och det tycker jag ska gälla även för dig. Orkar du inte snurra runt på andras bloggar? Låt bli utan dåligt samvete. Orkar du lägga upp en inlinkz men inte ett eget inlägg? Vi är nog bara glada över att få tillgång till varandras alster. Och även om du skulle pausa utmaningen helt så har du gjort en jättegrej genom att sparka igång oss och inspirera oss. Ta vara på dig och de dina! *kram*

 5. Livet är ibland enormt tufft och det behöver få tid. Bloggandet finns kvar. Tänker att så fantastiskt att du orkar lägga ut nya teman för nästa månad.
  Älskar den här bildserien! Magiskt vackra – som ett skogsrå. En detalj som jag föll pladask för är hur du har lyckats fånga in den tatuerade armen på ett sånt snyggt sätt. Det här är konstverk för mig!
  Önskar dig en bra helg i det tuffa! Kram

 6. Ljuvliga bilder! Så fint att du delar med dig ändå, livet är ju inte bara en dans på rosor och självklart går familjen före blogg och annat. Visst behöver vi små andningshål ibland, men de får inte ta överhanden.

  Önskar dig en fin helg!
  Kram
  Suz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>