N08B7529

Fotoutmaning 2015: Trä

Efter att flyttat hyllor hit och dit i huset, möblerat om i flera rum så ramlade jag över mina pysselsaker. Blåste bort lite damm från locket och öppnade. Pärlor, band, stickers, papper….  Längtan efter en pysselstund vällde upp i min kropp och igår tog jag mig en stund till en lite pyssel. Vet inte om jag tycker resultatet var så överväldigande, men det är ju inte alltid poängen med att pyssla… det är vägen dit. Det blev ett hårband. Jag är galet förtjust i de kransar som jag köpt nyligen och som mina kommande kunder gärna kommer att få låna, men så blev det ett hemmagjort band också.

 

N08B7532

 

trä pärlor på en tråd med frokenfoto.se

 

N08B7548

Pärlor, tråd… att ” trä ” pärlor på tråd. ” Trä ” är dagens tema i fotoutmaningen.

Vad tänker ni på när det gäller ” trä ”?

Fin fredag till er!

kram kram Malin

 

 


7 thoughts on “Fotoutmaning 2015: Trä

 1. Det där är bland det bästa som finns.
  Att omge sig med pärlor. Det blir meditativt på något sätt.

  Kram Hannis

 2. Så fint…!
  Jag vaknade idag och tänkte just ”trä på tråd”, men då hade jag ju redan fotat mina bilder, så det fick bli det.
  Kul med utmaningar som kan tolkas på olika sätt.
  Ha en härlig start på helgen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>