Fröken Foto  extremaalbum photoever (1)

Album

 

Att sitta ner en stund, se i ett vackert album ger bilderna en ny dimension till minnena. Visst är det jättebra med digitala bildspel, men den där speciella känslan man kan få av att ta fram ett album infinner sig sällan då. Hemma hos mig skapar album så gott som alltid spontan samtal, skratt och gemenskap. Love it!

I mina bröllops paket är det för mig en självklarhet att det skall ingå ett album, men jag säljer gärna album till familjer eller andra porträttkunder också. Albumen är fint inbundna, hård pärm med linnetyg och sidorna är av tjocka. Det breda albumet är mitt De Lux album med finaste finart papper som ger en hög känsla av kvalité och lyx. Mer om albumen kan ni läsa på min hemsida HÄR . Jag väljer att köpa mina album från Extremaalbum Photoever som håller en hög kvalité, bra utbud och god service.

 

Fröken Foto  extremaalbum photoever (2)

 

Fröken foto album

 

Fröken Foto  extremaalbum photoever (3)

 

Fin tisdag till er!

Kram kram Malin

Ps!

Det pågår just nu en tävling som avslutas på Lördag kl 00:05

”Stenar” ”Trollsk skogsstämning” ”Sommar” ”Kalas” ”Blommor” är nÃ¥gra av de ämnen som kommit in :)

 

 

One thought on “Album

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>