Fröken Foto utmaning reflektion blommor 1

Fotoutmaning 2015: Reflektion

 

Reflektion är något inom foto som jag verkligen går igång på, det finns så galet mycket man kan göra och jag ser verkligen fram emot era tolkningar. Själv hade jag från början av veckan tänkt mig ett helt annat tema på mitt inlägg och helt andra bilder, men så fick jag väldigt vackra blommor av en arbetskamrat och mitt tema var klart. Reflektion den här gången fick bli

… droppen. Droppar, det var där min fotoresa började och reflektionen över allt jag lärt mig på den resan tar jag inte nu… jag vill ju inte trötta ut er *ler* Men min fotoresa har gett mig möjligheter att jobba mycket i sommar och jag har inte tagit mig tid att bara vara. Det gjorde jag igår kväll. Jag tog mitt macro objektiv på, satte mig ensam där ute och bara var. Stilla såg jag på blommorna framför mig genom linsen. Jag ser hur bilder skapas och så trycker jag av. Älskar sådana stilla stunder. För mig är det en typ av meditation.

Fröken Foto utmaning reflektion blommor 22

 

Fröken Foto utmaning reflektion blommor 3

 

Fröken Foto utmaning reflektion blommor 2

Fröken Foto utmaning reflektion blommor 4

Fröken Foto utmaning reflektion blommor

Min bilder vandrade vidare, från droppar till kronblad. Jag älskar när kronbladen är lite skrynkliga och man ser strukturen i bladen… jag undrar om jag uppskattar mig lika mycket som lite mer skrynklig *ler* Jag blir idag lite äldre, lite klokare och jag blir lite mer harmonisk för varje år som går. Tid för reflektion… ja, jag trivs verkligen här och nu!

 

Häng med i fotoutmaningen du också… vad tänker du på om jag säger ”reflektion”? Länka upp dit bidrag här nere och glöm inte … det är fredag! Njut!

 

kram kram Malin


4 thoughts on “Fotoutmaning 2015: Reflektion

  1. Återspegling. Det är nog nyttigt att ibland stanna upp och fundera på vart man egentligen är på väg. Inte bara tuffa på i samma spår utan reflektera över tankar, känslor och mål och vara uppmärksam på hur man egentligen mår. Kanske dags att testa ett spännande sidospår!?
    Ska verkligen passa på att njuta idag av det härliga sommarvädret vi fått! Fin fredag till dig, Malin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>