nära med Fröken Foto (2)

Fotoutmaning 2015: Nära

 

 

Veckans fotoutmaning är Nära. Tusen tack tjejer,  Katarina, Pernilla och Min lilla kokvrå, för att ni har koll. Ja, så här kan resultatet se ut om man stressar för mycket och sover för lite. För er som inte alls förstår vad jag pratar om så lade jag ut ett inlägg om frukt *haha* Bilderna från det inlägget väljer jag få ligga kvar eftersom vi hade så galet kul igår, jag och tösen, men nu till ämnet nära.

 

När jag fotograferar bröllop så tycker jag allra bäst om de bilder då paret är själva och de vant sig vid situationen en stund. Det är då man kommer nära. Det finns en känsla i bilderna och det gillar jag. Det är också väldigt roligt när man möter familjer som står varandra nära. Det känns i hela stämningen på något sätt. Själv står jag väldigt nära min sambo och barn. Vi pratar om allt och jag hoppas att det alltid kommer att förbli så. Det är såklart inget att hoppas på, det är ju bara att jobba på det *ler* men jag är mitt inne i tonårstiden och skall försöka släppa så där lagom mycket. Det är svårt ibland, men jag påminner dem om att jag behöver träna mig på min nya mammaroll. De skrattar och skakar på huvudet… vilken mamma de har *ler*

 

nära med Fröken Foto (1)

 

 

Jag hade en liten tös på besök. Första barnet i studion och det blev full fart i en hel timme. Så himla roligt vi hade tillsammans! Som avslutning fick hon duka fram fikan och då hon fick se att det fanns frukt blev hon extra glad och åt nästan bara det. Roligt!

 

 

bus i studion hos Fröken Foto 5

 

bus i studion hos Fröken Foto

 

bus i studion hos Fröken Foto 3

 

bus i studion hos Fröken Foto 4

 

Min studio är uppbyggd för att vara i, gjorde för lek, bus, att umgås eller bara vara. En upplevelse för den som blir fotograferad. Målet med den här typen av studio är att kunna ta lika ”levande naturliga” bilder som det blir utomhus en sommarkväll, fast det är inne då det är blött ute. Tösen på bilden hjälpte mig idag för att kolla om studion fungerade och det gjorde den absolut. Några små ändringar och sen kör vi!

Kanske inte så mycket frukt i inlägget, men lite fanns det i alla fall där. Fin fin fredag till er!

kram kram Malin

 

 

 Har du inte tidigare varit med i fotoutmaningen så kan du läsa HÄR för att förstå vad det handlar om.

 

frokenfoto.se fotoutmaning 2015 september


9 thoughts on “Fotoutmaning 2015: Nära

 1. Nu ligger du visst en vecka in i framtiden :-) Funderar på om jag ska lägga upp min bidrag på temat nära eller om jag ska försöka få till nåsta veckas tema imorgon biti… Nä, det får bli det redan skrivna. Och ill du tolka om ditt eget inlägg så verkar ju tösen ha nära till skratt.

 2. Ja nu blev jag allt lite förvirrad. Jag har också gjort mitt bidrag på nära. Var tvungen att kolla så det inte var jag som gjorde fel vecka. Men ditt bidrag är vackert som alltid. Jag håller mig kvar vid ”nära” bidraget hos mig. Ha en fin dag Kram Pernilla

 3. Tack tjejer, ja, jag måste varit helt förvirrad igår. Det är så skönt att ha vakna vänner här på nätet! Ha en fin dag!
  kram kram Malin

 4. Haha… Ändå skönt att det finns fler som är förvirrade!
  Härligt inlägg och visst är det klurigt med de olika rollerna man ska ha som förälder när barnen växer upp.
  Fin fredag till dej!

 5. Ja, mig fick du superkonfunderad, men två roliga teman som absolut går att kombinera:)! Nära är ett fint ord och vilka jättehärliga barnbilder! Grattis till nya studion, den verkar ju fantastiskt fin!

 6. Vackra fotografier och nu fick jag förklaringen till att det i länken står -2015-frukt ;-) Ja, mammarollen förändras med olika stadier i barnens liv. Men den viktigaste rollen finns alltid där – att visa att man finns, bryr sig om och ger kärlek. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>