fotoutmaning 2015 ätbart Fröken Foto frokenfoto (1) blommor

Fotoutmaning 2015: Ätbart

I fotoutmaningen idag är det ”ätbart” som är temat. Jag passar på att göra lite reklam för en himla duktig tjej som bor i min by, Tina med företaget ”Mina Idéer”. Hon startade ganska nyligen en blomsterbutik med en helt egen stil och en egen känsla… and I love it! Om jag skulle tolka hennes stil så skulle jag säga… vackert busig. Genom att plocka in strån och kvistar, skapa en osymmetrisk harmoni får hon alla buketter att följa hennes personliga stil. Det är så häftigt när människor går sin väg och vågar följa sitt hjärta. Tina kan ni följa på ig  och hennes hemsida kommer du till här.

 

I en bukett jag fick för ett par dagar sedan hade hon lagt till något ätbart. Tack Tina!

 

fotoutmaning 2015 ätbart Fröken Foto frokenfoto (2) blommor

 

fotoutmaning 2015 ätbart Fröken Foto frokenfoto (4) blommor

 

fotoutmaning 2015 ätbart Fröken Foto frokenfoto (3) blommor

 

Ni har sett Tinas buketter här innan på bloggen och på min hemsida.

 

 

frokenfoto.se brudklänning

 

Bröllop J & E av Fröken Foto frokenfoto (26)

 

Ha en fantastisk fredag och glöm inte att skriva en kommentar, jag ger (minst) en krona per kommentar hela månaden!

kram kram Malin

 frokenfoto.se fotoutmaning 2015 oktober

 

 

12 thoughts on “Fotoutmaning 2015: Ätbart

 1. Älskar det där som sticker ut! Folk som kör sin egen stil.
  Det verkar hon göra. Buketten ser galet vacker ut!

  Kram Hannis

 2. Min tanke när jag läste dagens tema var ätbara blommor. Nu blev inte just det mitt bidrag idag men tänker nu affärsidén blomsterbutik med ätbart ;)

  Önskar dig en fin fredag och trevlig helg! Kram Birgitta

 3. Underbara buketter, precis sådana som jag letar efter när jag ska köpa en bukett! Härligt att ha nära till en sådan fin inspirationskälla och florist.

  Ha en fin helg!
  Kram
  Suz

 4. Underbara buketter, precis sådana som jag letar efter när jag ska köpa en bukett! Härligt att ha nära till en sådan fin inspirationskälla och florist.

  Ha en fin helg!
  Kram
  Suz

  PS. Försöker skicka kommentaren en gång till – det verkar inte fungera!

 5. Vilken underbar bukett och vilka underbara bilder,
  Har precis börjat vara med i dessa foto utmaningar vilket är så kul…
  kanske lite sent att hoppa på din …??
  men hoppas du har en nästa år i så fall :)
  har du den på insta också ?? och vart hittar man dom som är med i din utmaning ??
  Kram Sanna

 6. Nu är det jag som är sen med att kommentera! Härliga buketter! Är det hon som brukar göra buketterna till dina bröllopsbilder där folk inte gifter sig? Jag har förresten hoppat på en fotoutmaning till, du har gett blodad tand och jag vill inte att detta roliga ska ta slut!

 7. Tina gör buketter till alla som vill ha och för att ingen skall bli förvirrad över vad hon gör så vill jag bara förtydliga att jag beställt en brudbukett som gick till en modellfotografering. Det stämmer Katarina, den tjejen är inte gift än… men det är inte långt kvar :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>