Fröken Foto med fotoutmaning 2015 kärlek baby familj frokenfoto.se Horred

Fotoutmaning 2015: Kärlek

Kärlek, kärlek, kärlek. Som bröllopsfotograf har jag omgivit mig av kärlek hela sommaren. Älskar det!!! Jag satt i veckan och funderade på vad jag skulle välja för bild… jag kunde inte. Funderade på om kärleken här hemma ville vara med på bild… nähä, inte den här gången heller *haha* Jag tog istället en bild som för mig representerar något väldigt fint: Kärleken till ett barn.

 

Vad är kärlek för er? länka upp ditt bidrag här nedan.

 

 


 Nästa månad är de dessa ämnen som gäller:

frokenfoto.se fotoutmaning 2015 november 800

 

9 thoughts on “Fotoutmaning 2015: Kärlek

  1. Den där kärleken är underbar. Först när de är små på ett sätt sedan när de är vuxna på ett annat sätt. Ens barn är fantastiska. Ha en härlug fredag Kram Pernilla

  2. Den kärleken är fantastisk! Tänk att den består och är så otroligt stark trots att förutsättningarna ändras konstant de första åren!

  3. Det känns verkligen som om du har inriktat dig på de där kärleksfulla porträtten. Fotona ger känslan av ögonblicksbilder som bara råkat fångas, otroligt skickligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>