fotoutmaning 2015 rött frökenfoto.se Fröken Foto (1)

Fotoutmaning 2015: Röd

 

Fredag igen och temat är Röd i utmaningen. Hemma hos oss är det inte någon röd jul i år, mer guld faktiskt. Jag tror absolut att jag tänkte på julen när jag förra året satt och knåpade ihop alla ämnena för detta årets fotoutmaning. Men jul är inte alls något jag tänk på denna veckan. Jag har sett så mycket rött att jag har haft svårt för att välja och inget handlar om julen. Till sist valde jag vår färg i köket. Vi har en mörkröd, lite åt rost kanske… men är mörk, varm och väldigt mysig denna årstiden. Alla levande ljus som vi har här hemma och den röda färgen förgyller känslan av värme och gemenskap.

 

 

fotoutmaning 2015 rött frökenfoto.se Fröken Foto (2)

 

fotoutmaning 2015 rött frökenfoto.se Fröken Foto (3)

 Det blir mitt bidrag i min fotoutmaning… men också mitt bidrag till Tatjanis decemberutmaning där dagens tema är ”smak” … kanske lite långsökt, men smak och kök hör väl ändå lite ihop va *ler*

Önskar er en fantastisk fredag och helg.

kram kram Malin

 

frokenfoto.se fotoutmaning 2015 december 800

7 thoughts on “Fotoutmaning 2015: Röd

 1. Jag som helt plötsligt har blivit kär i djupa färger mumlade: Wow! för mig själv när jag såg den röda färgen i ert kök=))
  Fint, varmt och mjukt.
  Kram Hannis

  Ps. Tack för att du bjudit på den här utmaningen!
  Har verkligen gillat den och kommer att sakna den,

 2. En favoritfärg är djupröd/mörkröd. Måste säga att färgen på er köksvägg är underbar. Sedan ett stort tack för dina utmaningar varje vecka. Jag kommer att sakna dem även om jag inte varit med från början, eller varje gång under hösten. Önskar dig en riktigt fin luciahelg. Kram

 3. Härlig färg och visst hänger väl kök och smak ihop, skrattar lite för mig själv, en kul tolkning och bidrag.

  och jag hann få med ett bidrag, med marginal.

  Ha en finfin kväll!

  KRAM

 4. Härlig färg men jag la bara upp mitt på instagram den här ggr ..
  skulle blogga också men det glömde jag inte bra :(
  Stor kram till dig finaste och nu kör vi glitter !!!
  KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>