Nytt år nya mål Fröken Foto 2016 frokenfoto (1)

Nytt år, nya mål

 

Jag är så oerhört tacksam över det år som varit och ser med spänning fram emot det år som kommer. Jag har utvecklats så mycket som människa, som företagare och har mer energi nu än någonsin. Min vision board för 2016 är klar och uppsatt på mitt kontor… det kommer bli ett spännande år. Ett stort tack till alla jag har mött under året, alla fantastiska brudpar, familjer och människor som jag fått äran att fotografera, alla fina företagare jag fått så mycket positiv energi från och stort tack till alla ni som kikar in här, utan er hade bloggen inte varit lika rolig. Kärlek till er!

 

 

Nytt år nya mål Fröken Foto 2016 frokenfoto (4)

 

Nytt år nya mål Fröken Foto 2016 frokenfoto (2)

 

Nytt år nya mål Fröken Foto 2016 frokenfoto (3)

 

Stora kram till er!

Malin

 

 

 

5 thoughts on “Nytt år, nya mål

  1. Gott Nytt År Malin! Jag hoppas att 2016 redan idag har startat på bästa sätt och att året kommer att innebära en massa spännande uppdrag och upplevelser. Jag ser fram emot att följa dig och din fortsatta utveckling som fotograf, företagare och den fantastiska mejlvän du är.
    Kram Maria

  2. God fortsättning! Låter som du har mycket spännande framför dig och mycket lärorikt som du tar med dig in i det nya. Snygga taggs, är de en del av din vision board ?

  3. Tittar in och tackar för en fin fotoutmaning. Jag kommer att sakna den, även om jag inte riktigt hunnit med den på slutet. Har också en fundering till dig. Om du skulle köpa ett nytt ”standardobjektiv” – vad skulle du då välja eller vad skulle du då tänka på som det viktigaste? Mitt standardobjekt är 18-55/3,5 (Nikon). Önskar dig en fin fortsättning på det nya året 2016 och dina framtidsplaner. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>