fota stilleben Fröken Foto frokenfoto.se

Stilleben

Så här i början av året har jag fått Feng Shi energi. Jag började första dagen på 2016 med att gå igenom hela huset, skriva ner vad som behöver fixas och började med en gång. Vårt mest besökta och centrala rum, rummet där vi alltid landar och där alla trivs är ”Biblioteket” eller ”Mitt i alltihop”. Kärt rum har många namn och personligen fungerar båda alternativen bra för mig (använder olika beroende på vem i familjen jag vänder mig till *ler* ) Det tillfördes en bokhylla till och rummet blev komplett! ”Varför har vi inte gjort det här innan?” for det igenom huvudet, för att sedan fara vidare och bytas till ”Så bra att vi gjorde det nu!” Plötsligt upptäckte både mannen och jag att det fattades två tavlor. Ja, det var ju inte så att de var bort på något sätt, vi har aldrig haft dem, men nu fick vi en plats där de helt klart skulle hänga. Motivet var också klart och idag när frukosten var avdukad började vi skapa. Resultatet kommer om ett par veckor då canvasbilderna levereras, men så här blev bilderna som kommer förstärka känslan vi vill åt.

 

Stilleben 2016 Fröken Foto frokenfoto (1) 8

 

Stilleben 2016 Fröken Foto frokenfoto (2) 8

 

 

En god kväll till er!

Kram kram Malin

 

 

 

 

4 thoughts on “Stilleben

 1. Vilka fina bilder! De kommer helt säkert att bli vackra tavlor av dem och jag tror att jag förstår vad det är för känsla ni vill skapa :)
  Kram Maria

 2. Åh så fina de var!! De kommer garanterat att hjälpa till att skapa stämning i det rummet.
  Fin afton till dig!
  Kramen
  Pia

 3. Wow! Blir spännande att se rummet i sin helhet sen när tavlorna har kommit. Är ångan från kaffet fångad på fotot eller är det ditlagt i efterhand? Ser totalt ut som det känns.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>