Underbara vinter foto av Fröken Foto frokenfoto.se  (3) 800

Winter time

Många vackra vinterbilder finns det på bloggarna nu och här kommer mina bidrag. Det går ju inte att låta bli när ens värld blir helt galet vacker. Jag har njutit i massor dessa dagarna och hoppas att inte allt töar bort med en gång. Bor man på västkusten blir man inte så bortskämd med vacker vit orörd snö. Som den Varbergstjej jag är måste jag säga att Horred är fantastiskt på vintern! Tog mig en tripp till Varberg igår och det är galet stor skillnad på snömängd. Nu är det ju inte så att detta på något sätt är viktigt, men lite fördel måste det ju ändå vara att bo på landet *haha*

Gårdagens tripp till Varberg var en liten lyx tripp för mig själv. Ansiktsbehandling på Viola Parfymeri   som sedan mynnade ut i ett spännande affärsmöte. Helt spontant och oplanerat hamnade jag i möte med Kerstin (som äger Viola) och Hallands Nyheter och där sitter jag i joggingbyxor osminkad, heja mig *ler*. Jag tror vi har något riktigt spännande på gång framöver. Livet är fullt av spännande ögonblick, det gäller bara att fånga dem. Tack Anna för att du tänkte på mig.

Underbara vinter foto av Fröken Foto frokenfoto.se  (1)

inte helt orörd, men galet häftiga träd tycker jag.

 

 

Underbara vinter foto av Fröken Foto frokenfoto.se  (2)

 

 

 

Önskar er en riktigt fin helg!

Kram kram Malin

One thought on “Winter time

  1. Vackert!! Vad härligt med ansiktsbehandling. Jag har kommit av mig i fotoutmaningen. Är lite sne på min dator som jag fick byta hårddisk i, och därefter har jag inte mitt bildbehandlingsprogram kvar i den. Men snart ska det väl fixa till sig. Under tiden blir det collage gjorda i något gratisprogram.
    Trevlig helg fina!

    Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>