P & L med bröllopsfotograf Fröken Foto Hyssna 2016 (6) 8

Öppna nya dörrar

Oj vad tiden går. Jag började för en tid sedan med att små fixa lite på min hemsida och innan jag visste ordet av hade jag flyttat hemsidan till Sqarespace och den här bloggen stängdes av. Allt var såklart helt planerat *ler* det var ingen olycka, men att bloggen stängdes av kändes som lite mindre planerat. Det tog ett tag innan jag fick igång den igen och nu även om den inte används så finns den tillgänglig i alla fall. Vill ni fortsätta följa mig så är ni varmt välkomna till min hemsida www.frokenfoto.se   där min blogg finns så fort ni kommit in på sidan.

Kram kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>